Ανακατάληψη του θεάτρου Εμπρός (photos)

Freequency Project

EMPROS_DSC564320.15 Ανακατάληψη του θεάτρου εμπρός πραγματοποιήθηκε σήμερα 17/09. Το χώρο επαναοικειοποιήθηκαν περίπου 150 άτομα των συλλογικοτήτων που δραστηριοποιούνται στο Εμπρός, ύστερα από απόφαση της συνέλευσης τους. Ο κόσμος του Εμπρός παραμένει εντός του θεάτρου, ενώ μέχρι τώρα δεν υπάρχει παρουσία αστυνομικών δυνάμεων.

00.30 Οι δραστηριοποιούμενοι στο Εμπρός καλούν στο χώρο αύριο, 18/09 σε δράσεις, εκδηλώσεις και ανοιχτή συνέλευση στις 19.00. Αναδημοσιέυουμε την απόφαση που συνέταξε η Συνέλευση κατάληψης του θεάτρου Εμπρός, ύστερα από την ανακατάληψη του χώρου τους:

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ ΤΗΣ ΚΑΤΑΛΗΨΗΣ ΤΟΥ ΕΜΠΡΟΣ

Το πρωί της Δευτέρας 16/9/13 δυνάμεις της αστυνομίας με υπαλλήλους του ΤΑΙΠΕΔ, μεσούσης της απεργίας της εκπαιδευτικής κοινότητας, προχώρησαν στο σφράγισμα του χώρου του ΕΜΠΡΟΣ.

Στο υποτιθέμενο ενδιαφέρον του ΤΑΙΠΕΔ για την ανάδειξη της ιστορικής αξίας του κτιρίου, εμείς απαντάμε εδώ και δυο χρόνια με δράσεις, που προωθούν την καλλιτεχνική δημιουργία και τον πειραματισμό, παράλληλα με την κοινωνικοπολιτική παρέμβαση στο πλαίσιο μιας…

View original post 215 more words

Advertisements

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s